Osallistu Legal Techin pilottiin

Legal Tech Tiistai 10.3.2020

Osallistu pilottiin ja palkkaa lakirobotti hoitamaan lakiosastonne rutiinit!  

Käytetäänkö yrityksenne lakiasiantuntijoiden aikaa rutiininomaisiin töihin, kuten yksinkertaisten sopimusten tekemiseen, sopimusten ajan tasalla pitämiseen ja määräysten mukaisuudesta huolehtimiseen? 

Mitä jos asiantuntijat voisivatkin keskittyä yrityksen liiketoimintaa kehittäviin toimintoihin ja haasteiden selättämiseen poistamalla manuaalisen työn osuuden. 

Jos teillä menee asiantuntijoiden aikaa hukkaan, voimme auttaa monistamaan asiantuntijoidenne osaamisen.

Citruksen Legal Tech -teknologiaratkaisut nopeuttavat prosesseja ja toistuvan työn tekemistä ja ne luodaan tukemaan jokaisen yrityksen yksilöllisiä tarpeita. Teknologiamme tehtävä on myös huolehtia siitä, että olette aina yhden askeleen edellä: olette aina varautuneita tuleviin määräyksiin ja muihin muutoksiin helposti ja hyvissä ajoin.

Älä lähde ohjelmistokehitysprojektiin, lähde luomaan konkreettista hyötyä oman alasi asiantuntijoiden kanssa! 

Koska Citrus on Legal Techiin erikoistunut suomalainen asiantuntijatalo, me ymmärrämme lakiosastojen tarpeita: meillä asiantuntijanne eivät keskustele työstänne tuntemattoman softakehittäjän kanssa, vaan toisen samaa kieltä puhuvan alan ammattilaisen kanssa. Asiantuntijamme myös ymmärtävät, millä kaikilla tavoin lakiosastonne voi hyödyntää teknologiaa arkensa helpottamiseen.

LUE MITEN LAKIPALVELUTALO AGENS HYÖDYNTÄÄ LAKIROBOTTIA

LUE MITEN SARASTIA tehosti sopimuksenhallintaa tietosuojan näkökulmasta

Voisiko tekemistänne tehostaa?

Osallistu Citruksen pilottiin, jossa autamme teitä digitalisoimaan ja automatisoimaan lakiosastonne rutiineja. Teemme teille tarvekartoituksen ja sen pohjalta POC:n, jonka lopputuloksena on hahmotelma teille räätälöidystä Legal Tech -teknologiaratkaisusta, joka merkittävästi vähentää manuaalisen työn osuutta. 

Mitä hyötyjä tästä on teille?

  • Legal Tech -työkalun käyttäminen arjessa tehostaa tekemistä ja parhaimmillaan poistaa ulkoistetun työvoiman tarpeen
  • Kaikki teknologiamme avulla luodut prosessit räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne nyt ja tulevaisuudessa käyttämienne prosessien ja järjestelmien pohjalta
  • Teknologia voidaan helposti integroida olemassa oleviin järjestelmiin ja tietokantoihin sekä järjestelmän luomia tuloksia voidaan lisäksi syöttää takaisin muihin järjestelmiin
  • Kansainväliset yritykset voivat hyödyntää teknologiaa kaikilla olemassa olevilla markkinoilla kielen ja sääntelyn erojen osalta
  • Saatte tarvittavan koulutuksen teknologian hyödyntämiseen itsenäisesti myös tulevaisuudessa
Kysy lisätietoa

Tule mukaan pilotoimaan Legal Techiä

Pakolliset kentät merkitty
Tutustu myös