Osallistu Legal Techin pilottiin

Legal Tech Tiistai 10.11.2020

Osallistu pilottiin ja palkkaa lakirobotti hoitamaan lakiosastonne rutiinit

Käytetäänkö yrityksenne lakiasiantuntijoiden aikaa rutiininomaisiin töihin, kuten yksinkertaisten sopimusten tekemiseen, sopimusten ajan tasalla pitämiseen ja määräysten mukaisuudesta huolehtimiseen?

Mitä jos asiantuntijat voisivatkin keskittyä yrityksen liiketoimintaa kehittäviin toimintoihin ja haasteiden selättämiseen poistamalla manuaalisen työn osuuden?

Monista asiantuntijoiden osaaminen 

Jos teillä menee asiantuntijoiden aikaa hukkaan, voimme auttaa monistamaan asiantuntijoidenne osaamisen. Citruksen Legal Tech -teknologiaratkaisut nopeuttavat prosesseja ja toistuvan työn tekemistä ja ne luodaan tukemaan jokaisen yrityksen yksilöllisiä tarpeita. Teknologiamme tehtävä on myös huolehtia siitä, että olette aina yhden askeleen edellä, siis aina varautuneita tuleviin määräyksiin ja muihin muutoksiin helposti ja hyvissä ajoin.

Unohda ohjelmistokehitysprojekti 

Saat työkalun käyttöösi heti ja ilman kommunikaatiovaikeuksia. Citrus on Legal Techiin erikoistunut suomalainen asiantuntijatalo. Me ymmärrämme lakiosastojen tarpeita. Meillä asiantuntijanne eivät keskustele työstänne tuntemattoman softakehittäjän kanssa, vaan toisen samaa kieltä puhuvan alan ammattilaisen kanssa. Asiantuntijamme myös ymmärtävät, millä kaikilla tavoin lakiosastonne voi hyödyntää teknologiaa arkensa helpottamiseen.

Citruksen malli eroaa perinteisestä ohjelmistokehitysprojektista, sillä osaaminen ja tieto eivät poistu talosta, kun järjestelmä on otettu käyttöön – itse asiassa toisinpäin.

Teemme teille tarvekartoituksen ja sen pohjalta toimivan POC:n (proof of concept). Lopputuloksena on hahmotelma teille räätälöidystä Legal Tech -teknologiaratkaisusta, joka merkittävästi vähentää manuaalisen työn osuutta. 

LUE MITEN LAKIPALVELUTALO AGENS HYÖDYNTÄÄ LAKIROBOTTIA

LUE MITEN SARASTIA tehosti sopimuksenhallintaa tietosuojan näkökulmasta
 

Voisiko tekemistänne tehostaa?

Osallistu pilottiimme, jossa autamme teitä digitalisoimaan ja automatisoimaan lakiosastonne rutiineja. Ensin läpivalaistaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa liiketoimintanne osa-alue. Seuraavaksi puretaan prosessit ymmärrettäviin sääntöihin ja opetetaan säännöt Citrus Robotille. Sitten vain nautitaan paremmasta ja tuottavammasta liiketoiminnasta.

Mitä hyötyjä tästä on teille?

check icon

  Legal Tech -työkalun käyttäminen arjessa tehostaa tekemistä ja parhaimmillaan poistaa ulkoistetun työvoiman tarpeen

check icon

  Kaikki teknologiamme avulla luodut prosessit räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne nyt ja tulevaisuudessa käyttämienne prosessien ja järjestelmien pohjalta

check icon

  Teknologia voidaan helposti integroida olemassa oleviin järjestelmiin ja tietokantoihin sekä järjestelmän luomia tuloksia voidaan lisäksi syöttää takaisin muihin järjestelmiin

check icon

  Kansainväliset yritykset voivat hyödyntää teknologiaa kaikilla olemassa olevilla markkinoilla kielen ja sääntelyn erojen osalta

check icon

  Saatte tarvittavan koulutuksen teknologian hyödyntämiseen itsenäisesti myös tulevaisuudessa

Kysy lisätietoa
Tule mukaan pilotoimaan Legal Techiä
Tutustu myös