Citrus Health Tech

Yhdistämme terveyden, teknologian ja turvallisuuden. Mutkattomasti.

Turvallisempia ja toimivampia palveluita kaikille

Sosiaali- ja terveysalan tarpeet liittyvät oman toiminnan organisointiin, uudistamiseen ja tiedonhallintaan. Asiantuntijatiimeihin kaivataan lisäkäsiä ja talon omaa erikoisosaamista halutaan monistaa useamman osaajan käyttöön.

Asiantuntijoiden osaaminen kaikkien käyttöön

Autamme organisaatiotasi löytämään prosessit ja skaalautuvat työkalut, jotka vähentävät manuaalista työtä ja monistavat omien asiantuntijoidesi osaamisen useamman henkilön käyttöön.

Kumppanuus on meille keskeinen toimintamalli: uskomme monitasoiseen asiantuntijuuteen, jossa tarvitaan kykyä hahmottaa, miten tieto käyttäytyy ja minne se voidaan järkevästi tallentaa. Emme lähde uusimaan kaikkea vaan kehitämme ratkaisuja yhdessä kumppaniemme kanssa.

Health Tech -työkalut arjen avuksi

Citruksen Health Tech -työkalujen avulla sote-asiantuntijat saavat tarvittavat välineet uusien työtapojen ja prosessien hallintaan. Helppokäyttöiset ja ohjaavat työkalut hoitavat rutiinitehtäviä. Kun aikaa vapautuu tärkeämpään työhön, syntyy säästöjä ja vähennetään inhimillisten virheiden määrää.

Lisäksi parannamme esimerkiksi terveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmiä tarjoamalla asiantuntijatason järjestelmäkehitystä ja konsultaatiota.

Citrus on avulias ja monipuolinen digisoten osaaja

Terveysteknologian osaamisemme on Suomen huippua. Olemme palvelleet julkisia ja yksityisiä asiakkaitamme sosiaali- ja terveysaloilla useita vuosia. Voimme ylpeänä kertoa, että suurin osa suomalaisista käyttää Citruksen rakentamia palveluja päivittäin!