Human Touch

Ihmiseltä ihmiselle, siitä Human Touchissa on kyse.

Tunneälyä ja sydäntä 

Rakennamme digitaalisia palveluja kehittämällämme Human Touch -viitekehyksellä. Se tarkoittaa sitä, että keinoälyn lisäksi tarvitaan tunneälyä, teknologian lisäksi sydäntä.

Human Touch -viitekehys tarjoaa käytännössä kokoelman ohjeita, jotka tukevat tekijöitä arjessaan. Myös me citruslaiset olemme osa Human Touch -viitekehystä. Jokainen citruslainen saa työssään tukea työkavereiltaan. Olemme luoneet yhteisen porukalla tekemisen kulttuurin, jossa apua saa pyytää ja sitä myös saa.

Tuomme tämän toimintakulttuurin mukaan asiakastyöhön ja toimimme asiakkaidemme kanssa empaattisella ja inhimillisellä otteella. Kun projektiin tuodaan tunneälyä, hankalien asioiden kommunikointi tehostuu ja se taas vähentää väärinymmärryksiä.

 

Taina Koskinen

Citruksen strateginen johtaja Taina Koskinen kertoo: 

Me citruslaiset teemme ratkaisuja ja palveluita sydämellisesti ja hyödynnämme tekemisessämme Human Touch Frameworkia. Human Touch Framework on eräänlainen komponenttikirjasto, johon kerätään citruslaisten osaamista kaikkien hyödynnettäväksi. Huolehdimme aktiivisesti siitä, että Human Touchin komponentit ovat osa Citruksen kehittämiä tunneälykkäitä palveluita.