Legal Tech Business Partner

Legal Tech Perjantai 16.4.2021

Legal Tech on kuuma aihe lakialan digitalisoituessa ja monet tunnistavat, että jotain siihen liittyvää pitäisi tehdä. Markkinoilta löytyy paljon erilaisia ratkaisuja, työkaluja ja osaamista.

On sopimusten luomiseen automaatiotyökaluja, tekoälyn avulla hallittavia arkistoja ja jo aika monen käytössä olevia sähköisen allekirjoituksen palveluja. Nämä kaikki ovat yksittäisiä, pistemäisiä ratkaisuja. Jokainen palvelu myös maksaa ja siten kustannukset karkaavat helposti hallitsemattomiksi. 

Yhteinen ongelma

Asiakkaan näkökulmasta on tunnistettavissa aina sama haaste: eri työkalut toimivat eri tavalla, eivät keskustele keskenään ja ihmisen on opeteltava jokaisen logiikka sekä käyttö erikseen. Suuri ponnistus on edes löytää juuri omaan tarpeeseen sopiva teknologinen apu. Ja kun sopiva ratkaisu löytyy on sen käyttöönottoon varattava budjettia ja aikaa, eikä lopputulos kuitenkaan ole skaalautuvissa organisaation muihin toimintoihin. 

Polku lakitoimintojen digitalisointiin vaatii yhteistyötä

Monista asiantuntijoidesi osaaminen ja kasvata liiketoimintaasi

Legal Tech Business kumppaninasi autamme organisaatiotasi löytämään prosessit ja ratkaisut, joiden avulla monistat omien asiantuntijoidesi osaamisen ja kasvatat yrityksesi liiketoimintaa.

Kartoitamme yrityksesi yksilölliset tarpeet ja koostamme havaintojen pohjalta hahmotelman teille räätälöidystä Legal Tech -teknologiaratkaisusta, joka vähentää manuaalisen työn osuutta. Ratkaisu on skaalattavissa organisaation sisällä lähes kaikkiin toimintoihin. 

Olemme  mukana oppaanasi digitalisaation polulla ja kannamme kanssasi vastuun hyötyjen konkretisoitumisessa. 

Porukalla tehty

Luomme, kehitämme ja ylläpidämme Legal Tech -palveluja yhdessä laajan asiantuntijaverkoston kanssa. Siksi voimme tarjota ajan tasalla olevia teknologisia ratkaisuja niin sopimusteknisten asioiden, tietosuojan, prosessien- ja toimittajahallinnan kuin muiden juridisten rutiinitehtävien saralta.

Citruksen tarjoaman ratkaisun avulla pystyimme tekemään kustannustehokkaasti lainmukaisuusarvion laajasta dokumenttikokonaisuudesta. Säästimme huomattavan määrän työaikaa, koska Robotti hoiti asian nopeasti ja luotettavasti. Edistyksellinen teknologia ja lakiosaaminen olivat tässä pilotissa avainsanat.
 

– Mikko Piironen, lakimies Sarastia Oy

Alkuun pääset helposti  

nuoli-alas-ikoni

  Vaihe 1: Kartoitetaan tarpeet ja kypsyystaso

nuoli-alas-ikoni

  Vaihe 2: Pilotoidaan tunnistettu pullonkaulaprosessi

nuoli-alas-ikoni

  Vaihe 3: Laajennetaan pilotoitua prosessia lakiosastolla

nuoli-alas-ikoni

  Vaihe 4: Laajennetaan lakiosaston ulkopuolelle
 

Tutustu tarkemmin Legal Techin digitalisaation polkuun.


Miten aloitetaan?

Sovelluskohteita on yhtä paljon kuin yrityksellä on prosesseja. Meidän yhteinen tehtävämme on hahmottaa, miten te voisitte hyötyä Legal Techin ratkaisuista eniten. 

Kysy lisätietoa
Tutustu myös