Tietojohtamisen asiantuntijapalvelut

Kehitä prosesseja ja vastaa tulevaisuuden haasteisiin reilulla ja järkevällä teknologialla.

Johda työtäsi tiedolla

Autamme sosiaali- ja terveysalaa kehittymään teknologisesti fiksummaksi ja toimimaan tiedolla johtamisen periaatteiden mukaisesti. Tarjoamme yhdessä asiantuntijakumppaniemme kanssa teknisten toimintamallien ja palveluiden muotoilua sekä opastamme kehittämään käytössä olevia henkilöstö-, asiakas- ja potilastietojärjestelmiä vastaamaan tietosuojalain edellytyksiin.

Olemme tukenasi myös saavutettavuusdirektiiviin liittyvissä haasteissa ja autamme luomaan digitalisaatiosuunnitelman, jolla kasvatat organisaatiosi teknologia- ja digikyvykkyyttä.

Monista organisaatiosi osaaminen

Asiantuntijuuden monistaminen on yksi kustannustehokkaimmista tavoista vähentää virheitä. Citruksen asiantuntijatiimi auttaa organisaatiotasi monistamaan omien asiantuntijoidesi osaamisen. Ratkaisemme tiedonhallintaan liittyviä digitaalisia tarpeita ja tarjoamme havaintojemme pohjalta skaalautuvia kehitysehdotuksia.

Jotta ratkaisut saadaan käyttöön mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti, opastamme asiantuntijoitasi uusien prosessien ja työkalujen käyttöönotossa ja hallinnassa. 

Tietosuoja-asiantuntijat ja -työkalut apunasi

Palveluntuottajan on ylläpidettävä asiakas- ja potilastiedoista koostuvaa henkilörekisteriä ja huolehdittava tietojen turvallisesta käytöstä. Tietosuojasäännökset koskettavat myös palveluksessa olevan henkilöstön tietoja.

Autamme prosessimuotoilun keinoin organisaatiotasi vastaamaan tietosuojavaatimuksiin sekä muuttuviin direktiiveihin. Koulutamme henkilöstösi toimimaan tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja tarjoamme työkalut, joiden avulla onnistut myös jatkossa.

Näin myGDPR auttaa huolehtimaan henkilötietojen tietosuojasta EU:n tietosuoja-asetusten mukaisesti

Ota yhteyttä! Kerromme, kuinka asiantuntijamme voivat auttaa sinua.

Kysy lisätietoa
Voit laittaa meille myös postia.