Tietosuoja

Tietosuoja

Tietosuoja on perusoikeutesi, joka turvaa yksityisyyttäsi. Luottamus, turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat ydinasioita Citruksen liiketoiminnassa. Sovellamme EU:n tietosuoja-asetusta kaikessa henkilötietojen käsittelyssämme.

Haluamme asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme ja kaikkien muiden kanssamme asioivien tietävän, miten käsittelemme henkilötietoja, kun vuorovaikutamme erilaisissa yhteyksissä niin digitaalisessa kuin fyysisessäkin palveluympäristössä. Siksi pyrimme tällä kuvauksella tietosuojakäytännöistämme antamaan kattavan kuvan henkilötietojen käsittelystä toiminnassamme.

Henkilötietojen käsittely

Käsittelyn tarkoitus, oikeusperusteet ja tiedon lähteet

Palvelemme yritys- tai yhteisöasiakkaita. Tämän vuoksi käsittelemme rekisterinpitäjänä pääasiassa henkilötietoja, jotka olemme saaneet toimiessamme yhteistyössä tai asiakassuhteessa yrityksen tai yhteisön kanssa. Näin ollen Citruksen palveluihin rekisteröidyt ovat omien työntekijöidemme lisäksi yritysasiakkaitamme, potentiaalisia yritysasiakkaitamme tai verkkosivustomme käyttäjiä. Saamme henkilötietosi pääsääntöisesti joko yritykseltä, jossa työskentelet, tai sinulta itseltäsi.

Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin käsittelytarkoituksiin ja seuraavilla perusteilla:

  1. Hoitaaksemme asiakassuhdettamme sopimuksemme perusteella.
  2. Hoitaaksemme asiakassuhdettamme toimittaaksemme palvelut ja tilaukset sopimuksemme perusteella.
  3. Hoitaaksemme asiakassuhdettamme, kehittääksemme palvelukokemusta ja markkinoidaksemme palveluitamme joko rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai antamasi suostumuksen perusteella.

Tietojen käsittelijät, luovuttaminen, säilytys ja siirtäminen

Tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin Citruksessa kyseisten tietojen käsitteleminen tehtävänmukaisesti kuuluu. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Säilytämme henkilötietoja sopimussuhteen voimassaoloajan lisäksi kaksi (2) vuotta sopimussuhteen päättymisen jälkeen varmistaaksemme palveluumme mahdollisesti sopimuksen päättymisen jälkeen tulevien tiedusteluiden käsittelyn.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Emme tee automaattisia päätöksiä tai profiloi rekisteröityjä keräämiemme henkilötietojen perusteella.

Tietojen tallentaminen toimistovisiitin yhteydessä

Ilmalan toimistolla vierailevien henkilöiden käyntitiedot tallennetaan turvallisuussyistä ja toimiston toiminnan seuraamiseksi. Nämä tiedot säilytetään kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan.

Jos et halua käyntitietojasi tallennettavan, ota etukäteen yhteyttä siihen citruslaiseen, jota olet tulossa tapaamaan. Hän ilmoittaa aulan vastaanottohenkilökunnalle, että tietojasi ei saa tallentaa vastaanoton yhteydessä.

Oikeutesi käsittelemiemme henkilötietojen suhteen

Rekisteröidyn oikeudet:

  • Voit tarkistaa henkilötietosi ja päivittää ne ajan tasalle (tarkastus- ja korjausoikeus).
  • Voit vastustaa tietojesi käyttämistä mm. asiakasviestintään ja markkinointiin (kielto-oikeus).
  • Voit pyytää tietosi poistamista järjestelmistämme (tietojen poistamisoikeus).
  • Voit tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle, jos emme mielestäsi noudata voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä käsitellessämme henkilötietojasi.

Tietosuoja-asioista vastaavan yhteystiedot:

Tietojesi tarkastus, korjaaminen, poistaminen ja käytön vastustaminen onnistuu parhaiten ottamalla sähköpostitse yhteyttä Citruksen tietosuoja-asioista vastaavaan henkilöön, jonka yhteystiedot löydät alta:

Citrus Solutions Oy
Ilmalantori 1, 00240 HELSINKI
Tietosuoja-asioista vastaava henkilö: Saara Perho
Sähköpostiosoite: [email protected]

Citrus.fi-sivuston keskustelutoiminto ja yhteydenottolomake

Tallennamme sekä keskusteluikkunan että yhteydenottolomakkeen kautta käydyt keskustelut asiakaspalvelua ja sen parantamista varten sekä kehittääksemme toimintaamme ja palveluitamme.

Keskustelutoiminnon kautta käyttäjistä ei kerätä mitään henkilötietoja.

Yhteydenottolomakkeen kautta kerätyt henkilötiedot (nimi + sähköpostiosoite) tallennamme sähköpostirekisteriimme ja käsittelemme niitä luottamuksella ja turvallisesti, emmekä siirrä tai luovuta niitä muuhun käyttöön tai muille tahoille.

Säilytämme Citrus.fi-sivuston keskustelutoiminnon ja yhteydenottolomakkeen kautta tulleita tietoja kuusi kuukautta, jonka jälkeen tiedot siirtyvät arkistoon, joka tyhjennetään pysyvästi puolivuosittain.

Citrus.fi-sivuston evästekäytännöt

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi, kun vierailet Citruksen verkkosivustolla. Evästeiden avulla saamme sivustolta yleisiä lokitietoja ja tarkempia tietoja, jotka kertovat vierailijoiden käyttäytymisestä. Näiden tietojen avulla kehitämme verkkosivustomme palveluja. Keräämme tiedot niin, että niistä ei voi tunnistaa käyttäjää.

Verkkosivustollamme käytetään Leadfeeder- ja Google Analytics -ohjelmia sekä Linkedin Insight Tag -koodiupotusta, jotka helpottavat sivuston käytön seurantaa. Verkkosivuston käytöstä evästeillä luotu tieto, eli vakiomuotoiset internetin kirjautumistiedot ja käyntitiedot, siirtyvät ja tallentuvat AWS:n / Googlen palvelimille EU:ssa ja mahdollisesti myös Yhdysvalloissa tai muualla maailmassa. Sekä Leadfeeder että Google lupaavat käsitellä toiminnoissaan henkilötietoja EU GDPR-säädösten mukaisesti.

Voit halutessasi estää Google Analyticsin evästeiden käytön lataamalla ja ottamalla käyttöön Google Analytics Opt-out Browser Add-on -vaihtoehdon.

Jos päätät poistaa evästeet, poistat samalla osan verkkopalvelumme toimivuudesta, jonka vuoksi sivut eivät enää välttämättä toimi optimaalisesti. Tämän takia, jos haluat verkkosivuillamme hyvän palvelukokemuksen, emme suosittele evästeiden käytön estämistä.