Digitaalinen lakipalvelutalo Agens

Referenssi Torstai 31.1.2019

Tavoite

Citruksen ja Agensin yhteistyö alkoi, kun digitaalinen lakipalvelutalo Agens halusi digitalisoida palveluprosessiaan sekä automatisoida työläitä lakimiespalveluita. Tavoitteena oli luoda älykäs verkkopalvelu, jossa asiakas saa käyttöönsä täydet lakimiespalvelut sopimuksien laatimiseen itselleen sopivana ajankohtana.

Yksinkertaiset, ohjaavat kysymykset johdattavat asiakirjan valmistumista, oli kyseessä sitten yksityishenkilön, yrityksen tai yhdistyksen lakiasiointi. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus saada valmiita sopimuksia helposti. Samalla Agensin asiantuntijoiden työaikaa voidaan kohdentaa vaativimpiin työtehtäviin, kun toistuvat työtehtävät siirtyvät esivalmistelua sekä loppuhyväksyntää lukuun ottamatta pääasiassa automaation pariin.

Toteutus

Jo kolmen kuukauden jälkeen Agensille toimitettiin perusvalmiuteen verkkokauppa, joka hyödyntää Citrus Robottia. Älykkään robotin avulla jokainen sopimus räätälöityy asiakkaan täyttämien vastausten perusteella. Jokaisessa sopimuksessa yhdistyy sekä lain vaatima juridinen prosessi että älykäs automaatio – yksilöllistä ja vaatimustenmukaista.

Samalla Agensin asiantuntijoiden työaikaa voidaan kohdentaa vaativimpiin työtehtäviin, kun toistuvat työtehtävät siirtyvät pääasiassa automaation pariin.

Agens tarjoaa asiakkailleen nopean sekä edullisen palvelun, jossa asiakirjat sekä sopimukset ovat aina laadultaan erinomaisia sekä myös keskenään tasalaatuisia. Edes kellonaika tai oma fyysinen sijainti eivät ole esteitä tärkeiden sopimusten sekä asiakirjojen laatimiselle, sillä sopimuspalvelu toimii sujuvasti jopa älypuhelimella.

Haluatko selvittää maksutta miten Citrus Robotti voi auttaa organisaatiotasi?

Kysy lisätietoa
Voit laittaa meille myös postia.
Kello ikoni

Tehokasta työaikaa

Uusien sopimusten luontiaika putoaa yli 2 tunnista 15 minuuttiin ja dokumenttien hyväksymisaika putoaa 5 kertaa lyhyemmäksi.
Ikonikuva jossa sopimus ja kynä

40 % > 10 %

Yrityksen juridisia sopimuksia ja asiakirjoja hoitavien henkilöiden tähän käyttämä aika putoaa 40 %:sta jopa 10 %:iin.
Ikoni Robotti

Tehon takana Citrus Robotti

Agensin lakipalvelun ytimessä on Citrus Robotti, joka taipuu isojen kokonaisuuksien selkeyttämiseen ja monimutkaisiin asiointipolkuihin.