Citrus Robotti

Käytetäänkö yrityksessänne lakiasiantuntijoiden aikaa rutiininomaisiin töihin, kuten yksinkertaisten sopimusten tekemiseen, sopimusten ajan tasalla pitämiseen ja määräystenmukaisuudesta huolehtimiseen?

Mitä jos asiantuntijat voisivatkin keskittyä yrityksen liiketoimintaa kehittäviin toimintoihin ja haasteiden selättämiseen poistamalla manuaalisen työn osuuden? 

Citrus Robotti taipuu monenlaisiin tarpeisiin. Voit palkata sen tekemään yksilöllisiä asiointipolkuja verkkopalvelun käyttäjillesi tai hoitamaan sopimuksia osana Legal ja Compliance -tiimiäsi. 

Citrus Robotti osaa purkaa ja monistaa laajat ja monimutkaiset asiakokonaisuudet selkeiksi digitaalisiksi palvelupoluiksi. Robotti tekee myös ne työt, joista haluat luopua. 

Lue miten Lakipalvelutalo Agens hyödyntää LakiRobottia

Citrus Robotti taipuu moneen

 

Miten palkkaan Citrus Robotin? 

Vaihe 1: Robotin koeaika

Ensin aloitetaan koeaika, jonka aikana Robotille opetetaan oman organisaationne tavat. Jos Robotti lunastaa koeajan jälkeen paikkansa organisaatiossanne, voidaan Robotti vakinaistaa. 

Vaihe 2: Robotti aloittaa tiimissänne

Robotti aloittaa osana tiimiänne. Ensin pitää kuitenkin tarkentaa yhdessä Robotin työnkuvaa. Siihen saatte avuksenne Citruksen palvelu- ja liiketoiminnan muotoilijoita, joiden kanssa voitte yhdessä suunnitella mitä Robotin halutaan tekevän. 

Citrus Robotin käyttöönotto onnistuu helposti ja saat aina avuksesi myös asiantuntijan, jos niin haluat.

Jos teillä menee asiantuntijoiden aikaa hukkaan, keskustelisimme mielellämme kanssanne siitä, miten voisimme auttaa monistamaan asiantuntijoidenne osaamisen. 

jutellaan lisää, laita meille viestiä

Kysy lisätietoa

Kiinnostuitko Robotista? Kysy lisää.

Pakolliset kentät merkitty