Minkälainen Legal Techin pilotti voisi olla?

Legal Tech Torstai 24.9.2020

Pilotoinnilla mitattavia tuloksia

Haluatko digitalisoida ja automatisoida organisaatiosi toimintaa, mutta et halua sitoutua uusiin järjestelmiin tietämättä saatko niistä aitoa hyötyä? Haluatko testata etukäteen ja arvioida hyödyttääkö uusi malli enemmän organisaatiota vanhaan verrattuna?   

Ymmärrämme tämän ja siksi kehitimme Legal Techin pilotointiin helpon käyttöönoton ja testauksen tavan. Jokainen pilotti voi olla erilainen ja juuri oman organisaatiosi näköinen. Me autamme tunnistamaan ne osa-alueet liiketoiminnastanne, joihin Legal Techin työkalu sopisi, jolloin saat välittömästi hyötyä.

Esimerkkejä pilottimahdollisuuksista 

tag-icon

  Sopimusten laadinta ja täyttäminen puolet nopeammin kuin ennen

Yrityksessä laaditaan 300 sopimusta kuukaudessa. Asiantuntijat täyttävät Microsoft Word -pohjille sopimuksia. Juridiset asiantuntijat ylläpitävät useita erilaisia sopimuspohjamalleja manuaalisesti. Jos yksityiskohta muuttuu, pitää muuttaa koko konsernin, myös tytäryhtiöiden pohjat. Tällä toimintatavalla yksi pieni muutos aiheuttaa valtavan työmäärän.

plus circle icon

  Toiminnan parantaminen

Citruksen Legal Techin pilottitiimi muotoilee yhdessä yrityksen juridisten asiantuntijoiden kanssa sopimuspohjat uudelleen. Pohjista etsitään selkeitä työnkulkuja, jotka helpottavat huomattavasti sopimusten täyttämistä eli loppukäyttäjän tekemistä.

Sopimuspohjat yhdenmukaistetaan ja opetetaan lakirobotille. Yksi muutos päivittyy samalla kaikkiin sopimuspohjiin – riippumatta y-tunnuksesta. 

plus circle icon

  Hyödyt

Pilotin jälkeen 300 sopimusta laaditaan alle puolella siitä ajasta, mitä siihen käytettiin ennen. Osapuolet käsittelevät laadukkaampia salassapitosopimuksia ja robotiikka huolehtii siitä, että oikeat asiat ovat kohdillaan ja oikeista asioista on sovittu.

Yhdessä voimme miettiä miten Legal Techista saisi parhaat hyödyt digitalisaation edistämiseen juuri sinun organisaatiossasi.

Kysy lisätietoa
Kysyttävää pilotointimahdollisuuksista?