Henrietta Heikkilä on Citruksen uusi talous- ja henkilöstöjohtaja

Uutinen Keskiviikko 8.6.2022

Tervetuloa, Henrietta! Citruksen talous- ja henkilöstöhallinto vahvistui uudella johtajalla

Henrietta Heikkilä aloitti Citrus-konsernin talous- ja henkilöstöjohtajana 18.4.2022. Nyt takana on ensimmäiset työkuukaudet – mitä ajatuksia uusi arki herättää?

Olen hyvin innoissani astuessani mukaan Citruksen porukkaan näin jännittävällä hetkellä! Uusi konsernirakenne, jossa tytäryhtiöt keskittyvät liiketoimintojensa kehittämiseen omien erityisosaamiensa mukaan, tuo Citrus-konsernille uusia mielenkiintoisia kasvun mahdollisuuksia. Horisontissa siintävät isot tavoitteet tuleville vuosille.

Henriettalla on laaja kokemus ja hän on menestynyt sekä kotimaisten että kansainvälisten konsernien vaativissa johtotehtävissä. Hän tuo mukanaan näkemystä ja taitoa kehittää Citruksen talouden ja henkilöstön toimintoja.

Urani aikana olen toiminut erilaisissa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä projektipäällikön rooleissa. Soljuvimmin kaikki sujuu silloin, kun suunta on selvillä ja porukalla luomme yhteiset tavoitteet ja prosessit ryhdittämään toimintaa.

Henriettalla on vankka kokemus yritysjärjestelyistä. Hän on aiemmin ollut mukana kehittämässä, digitalisoimassa ja ketteröittämässä yritysten toimintoja sekä toteuttamassa useampia ERP- ja muita järjestelmäprojekteja.

Yrityksen menestys perustuu ihmisiin ja heidän hyvinvointiinsa. Kun itse nautimme tekemisestä, myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Haluan olla mukana edistämässä strategisia tavoitteita ja jatkokehittämässä prosessejamme niin, että talous ja henkilöstöhallinnon työtä tehdään liiketoiminnan tarpeiden ja Citruksen arvojen mukaisesti – with a human touch!

Odotamme innolla tulevaa!

Kysy lisätietoa
Tutustu myös