Citrus Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi Henry Kaunislehto

Uutinen Tiistai 1.2.2022

Kansainvälisistä IT-hankkeista kannuksensa hankkinut Henry Kaunislehto aloittaa Citrus Solutions Oy:n toimitusjohtajana 1. helmikuuta 2022. Samaan aikaan konsernissa tapahtuu yritysjärjestelyjä, kun asiantuntija- ja ohjelmistokehitys sekä tuoteliiketoiminnat keskitetään omiin yrityksiinsä.

Henry Kaunislehto aloittaa Citrus Solutions Oy:n toimitusjohtajana 1. helmikuuta 2022.

 

Kaunislehdolla on monialainen kokemus IT-hankkeista, joissa on toiminnan- ja taloudenohjauksen ratkaisuilla saavutettu asiakkaan liiketoiminnalle merkittävää kehitystä. Nämä laajat muutoshankkeet ovat vaatineet hiomista niin asiakkaan prosesseissa kuin arjen tekemisessä. Kaunislehto nostaakin IT-alalla tärkeäksi kulmakiveksi syvän ymmärryksen asiakkaan toimialasta sekä prosesseista.

– Citruksella on sekä asiakasymmärryksen että teknisen osaamisen erinomaiset valmiudet. Näiden kahden yhdistäminen auttaa jokaista asiakastamme valjastamaan digitalisaation ja ohjelmistorobotiikan mahdollisuudet, Kaunislehto sanoo.

Citrus Solutions Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Saara Perho siirtyy 1. helmikuuta 2022 alkaen luotsaamaan konsernin Legal Tech -yritys Lawderia, joka on Citrus Robottia laki- ja hallintopalveluissaan hyödyntävä markkinapaikka. Citruksen tuoteyrityksissä hankinnan ratkaisuja tuottavan Noventian toimitusjohtajana jatkaa Sanni Laine-Luoto

Ohjelmistorobotiikasta yritysten rutiinioperaatioiden uusi standardi

Citrus Solutions Oy on viimeisen 20 vuoden aikana käynyt läpi monta kehitysvaihetta alkaen asiantuntijaliiketoiminnasta kohti projekti- ja ylläpitoliiketoimintaa. Tuotekehitystä Citruksella on tehty yli kymmenen vuoden ajan ja viimeiset neljä vuotta on keskitytty omien SaaS-tuotteiden rakentamiseen. 

– Nyt on aika siirtää valmiit tuotteet omiin yrityksiinsä. Citrus Solutions Oy keskittyy Citrus Robotin avulla tehtäviin ohjelmistoratkaisuihin, jotka on luotu liiketoimintojen avuksi vähentämään rutiininomaisiin töihin kuluvaa aikaa sekä automatisoimaan prosesseja, kertoo Citrus Solutions Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Karas

Teollisuuden tuotekonfiguraatiosta alkunsa saanut Robotti toimii Citruksen kaikkien valmiiden tuotteiden ytimessä ja on muokattavissa asiakkaiden liiketoimintojen tarpeisiin. Esimerkiksi Citruksen tarjoamat Legal ja Health tech -palvelut pohjautuvat Robotin teknologiaan. Kaunislehdon tavoitteena on tuoda ohjelmistorobotiikka jokaisen yrityksen saataville sekä konkretisoida sen hyödyt arjen selkeiksi työkaluiksi. 

– Harva IT-toimija on pystynyt osoittamaan ohjelmistorobotiikalla aikaansaatuja hyötyjä tai tuloksia. Citrus on kuitenkin toiminut alalla edelläkävijänä ja tuotteistanut robotteja jo tietyille toimialoille, kuten esimerkiksi osaksi sähköisiä hankintaprosesseja tai juridisia palveluja, Kaunislehto kehuu. 

Citrus-perheen tekemisen kulttuuri mahdollistaa kasvun 

Tarve erilaisille verkkopalveluille, automatisaatiolle ja ohjelmistorobotiikalle jatkaa vauhdikasta kasvuaan. Citruksen etulyöntiasema on ymmärtää monimutkaisia kokonaisuuksia ja toteuttaa käyttäjäystävällisiä ratkaisuja toimialoille, joita ohjaavat erilaiset säädökset, riippuvuudet, laatukriteerit tai tarkat tietosuoja-asetukset.

– Kiitos kuuluu Citrus-perheemme upeille ammattilaisille. Lupaan, että meistä saa jatkossakin kuuntelevan, ketterän ja vahvan strategisen kumppanin, joka tarjoaa asiakkailleen raikasta digitaalista näkemystä rautaisella osaamisella varustettuna, Kaunislehto päättää.

Kysy lisätietoa