Citrus + Mediamaisteri

Citrus Solutions Oy on ostanut Mediamaisteri Oy:n Drupal-liiketoiminnan. Molemmat osapuolet ovat innoissaan sopimuksesta!
Uutinen Torstai 15.4.2021

Tiedote liiketoimintakaupasta

Citrus Solutions Oy ja Mediamaisteri Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Citrus Solutions Oy ostaa Mediamaisteri Oy:n Drupal-liiketoiminnan.

Liiketoimintakaupassa Mediamaisteri Oy:n Drupal-liiketoiminnan asiakassopimukset ja ratkaisut siirtyvät 1.5.2021 alkaen Citrus Solutions Oy:lle. Liiketoimintakaupalla Citrus Solutions Oy vahvistaa asemaansa verkkopalvelujen sekä omien tuotteistettujen palvelujen kehittämisen parissa.

Osana Mediamaisteri Oy:n liiketoiminnan kehittämistä ja erityisesti fokuksen kirkastamista olemme jo jonkin aikaa etsineet sopivaa kumppania, joka voisi ottaa haltuun meidän Drupal-liiketoiminta-alueen. Citrus Solutions Oy:n kanssa käydyt keskustelut johtivat nopeasti liiketoimintakaupan toteutumiseen, kommentoi Mediamaisteri Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toriseva."

Me citruslaiset olemme hyvin mielissämme Mediamaisterin Drupal-liiketoiminan siirtymisestä Citrukselle. Odotamme jo malttamattomina, että pääsemme aloittamaan asiakkaiden kanssa uudet kehitysprojektit. Toivotan uudet asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi Citrukselle", kertoo Citrus Solutions Oy:n toimitusjohtaja Saara Perho.

Citrus Solutions Oy on Legal Techiin ja Health Techiin erikoistunut asiantuntijatalo. Mielestämme mahdollisuus tasokkaisiin juridisiin ja terveydellisiin palveluihin kuuluu kaikille. Citrukselle yhteiskunnallisesti merkittävä tekeminen on kunnia-asia. Työtämme ohjaavat luova itsenäinen ajattelu ja vankka teknologiaosaaminen. Työmme tuloksena syntyy helppokäyttöisiä ja älykkäitä palveluja.

Mediamaisteri Oy tarjoaa oppimisen ja osaamisen kehittämisen verkkopalveluja erilaisille organisaatioille. Palvelukokonaisuuden ytimen muodostaa Mediamaisterin oppimisalusta, jonka ympärille on rakennettu tiivis kokonaisuus sisällöntuotannon, koulutuksen ja konsultaation palveluja.

Lisätietoja

Saara Perho, toimitusjohtaja Citrus Solutions Oy
[email protected]
Puh. 040 068 6905

Mikko Toriseva, toimitusjohtaja Mediamaisteri Oy
[email protected]
Puh. 010 281 8010

Tutustu myös