Yhteistyössä Business College Helsingin Full Stack Web Developer -ohjelmassa

Uutinen Perjantai 18.9.2020

Koodaritöihin käytännönläheisillä opinnoilla

Business College Helsinki ja Citrus jatkavat hyvin alkanutta yhteistyötään. Viime vuonna tarjosimme harjoittelupaikan kolmelle Business College Helsingin opiskelijalle. Vuosina 2021-2022 yhteistyö keskittyy tuomaan käytännön vahvasti mukaan koodaajakoulutukseen.

Koodaajakoulutus on suunniteltu aikuisille, jotka haluavat tehdä töitä ohjelmistokehittäjinä. Koulutus on hyvin käytännönläheistä verrattuna vastaaviin korkeakouluopintoihin. Opinnoissa keskitytään 100-prosenttisesti hankkimaan ohjelmistokehittäjälle tärkeitä avaintaitoja.

Koulutuksessa opetetaan vain ohjelmistokehittäjän työn kannalta keskeisimmät tutkinnon osat tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta:

plus circle icon

  Ohjelmointi

plus circle icon

  Ohjelmistokehittäjänä toimiminen

plus circle icon

  Ohjelmiston toteuttaminen ohjelmistokomponenttikirjastolla

Citrus on mukana pääyhteistyökumppanina ohjelmassa. Se tarkoittaa sitä, että koulutuksen loppuvaiheessa tehdään opiskelijatiimeissä laajempi projektikokonaisuus, jossa olemme mukana jakamassa osaamistamme ja ohjaamassa opiskelijoita työn parissa.

Yhteistyöstä vastaava Joni Pinomäki kuvailee:

Yhteistyö oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa on mukavaa ja palkitsevaa. On hienoa, että voi tarjota opiskelijoille aitoja oppimiskokemuksia työarjesta. Samalla pysyy itse mukana viimeisimmissä trendeissä ja voi vaikuttaa opintosisältöihin.

Lue lisää ja tutustu

Kysy lisätietoa
Tutustu myös