Citrus TIVI 250-listalla

Uutinen Tiistai 11.6.2019

Suomen suurimmat IT-yritykset on listattu – Citrus mukana TOP 30 -kasvajissa

 

Pääsimme ensimmäistä kertaa mukaan Suomen 250 suurimman IT-yrityksen listaukseen. Listalle pääsi tällä kertaa mukaan yli kahdeksan miljoonan liikevaihdolla.  

Sijoituimme listan sijalle 228. Sen lisäksi olemme yksi TOP 30 -kasvajista. Huippu juttu!

Uskomme, että Citruksen suunta on oikea ja kasvumahdollisuudet ovat erinomaiset. Siitä uusimpana osoituksena meillä on Business Finlandilta saatu rahoitus oman tuotekehityksen jatkamiseen. 

Lue uutinen: Business Finland on myöntänyt Citrukselle tuotekehitysrahoituksen

Lue Tivi-lehden juttu [tilaajille]: Tässä ovat Suomen 250 suurinta ict-yritystä

Mitä siis tulevaisuudessa?

Odotamme tulevaisuudessa vahvaa uutta kasvua oman tuotekehityksemme tuella. Haluamme jatkokehittää tarmokkaasti Citruksen työkalupakkia asiakkaiden toiveita vastaavaan suuntaan.

Esimerkiksi kerta toisensa jälkeen hyödyllisyytensä todistanut Sääntömoottori on yksi työkalupakkimme monitoimityökaluista, jonka kehitys jatkuu yhdessä asiakkaiden kanssa.

Mikä Sääntömoottori?

Arkikielisesti ilmaistuna Sääntömoottorin avulla voidaan esimerkiksi yksilöidä laajoja palvelu- ja asiointipolkuja, sekä luontevasti selkeyttää säännöstöjä sekä prosesseja. Toisin sanoen: isot kokonaisuudet muuttuvat selkeiksi ja yksilöllisiksi asiointipoluiksi.

Lue lisää Sääntömoottorista: Sääntömoottori yhdistää asiantuntijatyön ja tehokkuuden

Kolahtiko kohdallasi? Ota yhteyttä, niin varataan sinulle maksuton sparrailuaika ja pohditaan yhdessä mahdollisuuksia parempaan asiakaskokemukseen yksilöllisten asiointipolkujen avulla. 

Kysy lisätietoa
Tutustu myös