Sääntömoottori yhdistää asiantuntijatyön ja tehokkuuden

Artikkeli Keskiviikko 15.5.2019

Sääntömoottori luotsaa läpi sääntöviidakon

Olemme huomanneet, että lähes jokaisella asiakkaalla on sama tarve – personoida monimutkaiset asiointikokonaisuudet loppukäyttäjälle yksinkertaiseksi ja yksilölliseksi.

Tähän havaintoon perustuen olemme keskittäneet tuotekehitysinvestointejamme  Sääntömoottoriin, joka tuo yhden asiantuntijan työn usean asiakkaan saataville kilpailukykyisesti ja kustannustehokkaasti. Innovaatioomme uskoo myös Business Finland, joka on myöntänyt meille huomattavan rahoituksen.

Sääntömoottoriin juuret juontavat pitkälle. Se on eräänlainen konfiguraattori, jota on aikaisemmin käytetty menestyksekkäästi 3D-mallinnoksessa. Nyt sen älykäs algoritmi osaa toimia myös palvelujen taustalla. Hyvänä esimerkkinä tästä on palkittu myGDRP-palvelu, joka pystyy Sääntömoottoria hyödyntäen kokoamaan monimutkaisen lainsäädännön helposti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi sekä tuottamaan raportointia varten vaadittavan dokumentaation ja tietotilinpäätöksen.

Vanha tuttu löytyi Citrus Koeputki -ohjelman kautta

Hauskaa Sääntömoottorissa on se, että ratkaisu on ollut olemassa meillä Citruksella oikeastaan aina. Sen löytääksemme tarvitsimme kuitenkin asiakkaidemme apua.

Tarve Sääntömoottorin kaltaiselle palvelulle havaittiin Citrus Koeputki -tuotekehitysohjelmassa, jossa asiantuntijamme testasivat uusia tuoteideoita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kiitos siis kaikille teille, jotka osallistuitte Koeputkeen ja autoitte näkemään, millainen kultakimpale meillä oikein onkaan käsissämme!

Menesty Sääntömoottorin kanssa – varaa ilmainen tapaaminen!

Nyt voit selvittää, kuinka Sääntömoottorin avulla voidaan luoda paras mahdollinen asiakaskokemus sinun asiakkaillesi. Varaa maksuton sparrailutapaaminen Service ja Business Designereidemme kanssa, niin laitetaan moottori käyntiin!

Kysy lisätietoa