Uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmä - osallistu webinaariin 20.8.2020

Health Tech Maanantai 29.6.2020

Tule mukaan webinaariin, niin kuulet lisää terveyshyötymallia tukevasta asiakas- ja potilastietojärjestelmästä!

QMS Nordicin järjestämässä webinaarissa esitellään uusi terveyshyötymallia hyvin tukeva asiakas- ja potilastietojärjestelmä, jonka valttikortteina ovat integroitu toiminnallinen kokonaisuus, laajennettavuus sekä hyvät valmiudet ennakoivaan hoivaan.

Uusi asiakas- ja potilastietojärjestelmä on rakennettu vastaamaan HIMSS Analyticsin kypsyysmallin ylintä tasoa, eli seitsemättä tasoa. Ylimmän tason saavuttaa, kun asiakkaan, potilaan sekä ammattihenkilöiden yhteistyön kannalta sähköiset tietojärjestelmät on integroitu älykkäästi yhteen. Ylimmällä tasolla on maailmassa noin 350 sairaalaa, mutta Suomessa ei ole vielä ainuttakaan HIMMS-sertifioitua organisaatiota.

Suomessa puhutaan koko ajan enemmän kokonaisvaltaisesta potilaan hoidosta. Sen vuoksi halusimme tuoda potilastietojärjestelmään ominaisuuksia, jotka sopivat 2020-luvulle, sanoo QMS Nordic Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Viitanen.

qMS Terveydenhuolto- ja qMS Sosiaalihuolto -järjestelmät sisältävät kaikki tarvittavat sosiaali- ja terveydenhuollon päämoduulit. Lisäksi mukaan on mahdollista saada muita elementtejä, kuten esimerkiksi laboratorio- ja kuvantamisen järjestelmät. Modulaarinen rakenne mahdollistaa pienempien osa-alueiden käyttöönoton ja integroinnin muihin järjestelmiin.

Lue lisää QMS Nordicin sivuilta

Järjestelmä mahdollistaa paremman ammattilaisten välisen sekä potilaisiin ja asiakkaisiin suuntautuvan viestimisen.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan

Webinaarissa pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmästä neljän asiantuntijan johdolla. Kuulet qMS-tietojärjestelmäratkaisujen soveltuvuudesta suomalaisten sote-toimijoiden ydinjärjestelmäksi. Saat myös tietää, miten valmista tietojärjestelmäalustaa voidaan modularisoida tiettyyn asiakastarpeeseen.

Webinaari järjestetään torstaina 20.8.2020 klo 09:00-10:00.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin

Kysy lisätietoa
Lue lisää Health Techistä