Citrus Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi Saara Perho

Uutinen Maanantai 2.9.2019
Saara Perhosta Citruksen toimitusjohtaja

 

Saara Perho (OTK, eMBA) aloittaa Citrus Solutions Oy:n toimitusjohtajana 2.9.2019. Perho on työskennellyt Citruksessa syksystä 2016 Business Strategistina monialaisesti liikkeenjohdon tehtävissä. Hänellä on vahva osaaminen etenkin palvelujen digitalisoinnissa, uusien digijärjestelmien prosesseissa ja haastavissa compliance- sekä legaltech-kokonaisuuksissa.

Citruksen perustaja ja 15 vuotta toimitusjohtajana ollut Markku Karas jatkaa työtään Citruksen hallituksen puheenjohtajana ja liikkeenjohdon konsulttina.

– Olen saanut viettää ison osan elämästäni motivoituneiden huippuammattilaisten parissa. Saaralla on nyt käsissään hyvä porukka ja edellytykset isoon menestykseen, Karas kiittelee.

Perhon valinta on odotettu uutinen it-alalla, jossa naistyöntekijät edustavat selkeää vähemmistöä, naisjohtajat jopa harvinaisuutta. Citruksen työyhteisö on toimialalla muutenkin raikas poikkeus: Citruksessa naisten osuus työntekijöistä on 30 % ja johtoryhmästä 50 %.

Vuonna 2019 Citrus nousi ensimmäistä kertaa mukaan Suomen 30 suurimman it-kasvajan listalle. Perhon tavoitteena on tukea Citruksen vahvaa kasvua tuomalla teknisiin projekteihin mukaan inhimillisyyttä.

– Tekninen osaaminen ei yksin riitä, vaan mukana on oltava myös sydäntä. Citruksen asiantuntijoilla on iso sydän ja vahva osaaminen. Olemme ensimmäinen it-talo, jonka erityisosaaminen on tekoälyn lisäksi tunneäly. Tunneälyn yhdistäminen tekoälyyn on meille itsestäänselvyys, sillä olemme rakentaneet ihmislähtöisiä ja älykkäitä palveluja asiakkaidemme kanssa jo pitkään, Perho kertoo.

Tunneälyyn panostamisen myötä Citrus on perustanut oman asiakaskokemustiimin ja kehittänyt prosessejaan niin, että valmistuneet digitaaliset ratkaisut viestivät parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan ja loppukäyttäjän edustamia arvoja ja tunteita.

Uuden toimintakulttuurin lisäksi Citrus jatkaa menestyksekkään Sääntömoottori-palvelualustan kehitystyötä, joka toimii pohjana muun muassa voitokkaalle myGDPR-palvelulle. Siinä yhdistyvät citrusmainen tunneäly ja Sääntömoottorin tekoäly.  

Kysy lisätietoa
Tutustu myös