Merkityksellistä tekemistä

Vaikka emme entuudestaan toisiamme tuntisikaan, on hyvin mahdollista, että olet jo käyttänyt rakentamiamme palveluita. Citrus vaikuttaa hiljaisuudessa taustalla ja pakertaa yhteiskunnallisesti merkittävän tekemisen parissa. Siitä me pidämme.
Artikkeli Keskiviikko 27.3.2019

Mitä se merkityksellinen tekeminen oikeastaan siis on?

Haluamme olla mukana luomassa arkea parantavia ratkaisuja sekä pysyä hereillä yhteiskunnan tarpeiden muuttumisen suhteen. Pureudumme haasteisiin jo etukäteen ja panostuksellamme varmistamme, että työnteko voi sujua helpommin kaikilla. Toiminnallamme parannamme asiakkaan liiketoimintaa.

Citrukselta löytyy valtavasti erilaista osaamista, jonka olemme selkeyttäneet neljän teeman alle.

Toimintaamme ohjaavat neljä teemaa: Mukana, Hereillä, Etukäteen, Helpommin

<mukana>

Suuri osa suomalaisista käyttää Citruksen rakentamia palveluita päivittäin. Käsissämme syntyy ratkaisuja esimerkiksi suomalaiseen arkeen sosiaali- ja terveysalan tueksi.

<hereillä>

Pysymme hereillä yhteiskunnan tarpeiden muuttumisen suhteen ja valmistaudumme vastaamaan muutoksiin hyvissä ajoin. Esimerkiksi Citruksessa kehitetty myGDPR-palvelu on kiitelty tietosuojan edelläkävijä.

<etukäteen>

Panostamme ennaltaehkäisemiseen, sillä ennakoimisen hyödyllisyys on kiistämätöntä. Kun huomiota kaipaavat seikat havaitaan ajoissa, syntyy valtavasti säästöjä sekä mielenrauhaa.

<helpommin>

Työstämme suuret kokonaisuudet helposti käytettäviksi osiksi, jotta sinun työsi sujuisi helpommin. Hyvin tehty hyödyttää kaikkia.

Kysy lisätietoa
Tutustu myös