Citrus panostaa Health Tech -palveluun

Uutinen Maanantai 2.8.2021

Citrukselle kehittämisavustusta teknologiaratkaisuihin

Citrus Solutions on kirkastanut strategiaansa suuntaamalla katseensa rakkaiden digitaalisten palveluiden rakentamiseen erityisesti Health ja Legal Tech -markkinaan.

Saamme edistää nyt tarmokkaasti palveluiden kansainvälistymisen ja myyntimallien kehittämistä, sillä Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Citrukselle yrityksen kehittämisavustuksen. Avustus on myönnetty Health Tech -palveluiden kehityshankkeeseen Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 - Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.


Hankkeen kokoluokka on 100.000 euroa, josta Citrus investoi 50 % ja kehittämisavustuksena maksetaan 50 % hankkeeseen hyväksytyistä kustannuksista.

Kehittämisavustus on meille erittäin tärkeä osuus terveyspalveluiden liiketoimintojemme kehittämistä ja olemme erittäin iloisia, että sen avulla pystymme kehittämään kokonaisuutta erityisesti palvelupolkujen ja myyntimallien osalta muuttuvassa maailmassa yhdessä yhteistyökumppaniverkostomme ja asiakkaidemme kanssa.


Kehittämisavustuksen turvin voimme aloittaa epävarmana aikana investoinnin myyntimallin ja kansainvälistymisen tukemiseksi, vaikka tilanne on maailmassa parhaillaan kovin epävarma", kommentoi Citruksen toimitusjohtaja Saara Perho.

 

Kysy lisätietoa
Ota yhteyttä
Tutustu myös