Viikko alkaa yhteisellä tekemisellä

Artikkeli Tiistai 19.3.2019

On maanantai.

Vähitellen kaikki saapuvat toimistolle. Kuin yhteisestä sopimuksesta lähes jokaiselta kysytään heti sisäänastumisen jälkeen tulevatko he jumppaan tänään. Tunteja myöhemmin kuuluu työkaverin työpisteeltä vaimea ääni: ”Onneksi enää kaks tuntia niin pääsee jumppaamaan”. Ryhmäjumppatunnin odottamisesta on tullut meille tapa.

Olemme töissä alalla, jossa työnteko tapahtuu pääasiassa paikallaan seisten tai istuen. Työnantajamme Citrus haluaa tarjota meille ajatustyöskentelyn vastapainoksi erilaisia mahdollisuuksia virkistäytymiseen sekä liikkumiseen. Maanantainen ryhmäjumppa on yksi meidän konsteistamme Turun toimistolla saada arkeen lisää piristävää liikuntaa sekä hauskaa yhteistä tekemistä työporukan kesken. Kannustushengeltäkään ei voi välttyä.

Hyvinvointivalmennus Studio One on paikka, jonne on helppo tulla. Sijainti on myös meidän näkökulmastamme paras mahdollinen, sillä meidän ei tarvitse kuin mennä toimistoltamme yhden kerroksen verran ylemmäs. Tuntien sisältöjen suhteen meitä kuullaan aina. Toisinaan on tarvetta liikunnallisesti rankemmille tunneille, toisinaan kaipaamme enemmän rauhallista kehonhuoltoa. Vetäjämme Katja Aalto kuuntelee aina toiveet ja huomioi mahdolliset esteet tekemiselle. Ja kuitenkin myös kannustaa harkitsemaan kovaakin rehkimistä.

Meille on tärkeää että citruslaiset voivat hyvin, niin kotona kuin töissäkin. Jatkamme varmasti nykyistä järjestelyä vielä pitkään ja varaamme maanantait yhteisille jumpalle! Tuleks sä jumppaan tänään?

 


Ilona Joensuu on tullut Citrukselle vahtimaan, että kaikkialla tieto kulkee ja vieläpä ymmärrettävällä kielellä. Ilona arvostaa valtavasti selkeyttä sekä huumoria. Hän mielellään ujuttaa molempia vähän kaikkialle.

Kysy lisätietoa
Tutustu myös