Asiakastarina - Digitaalinen lakipalvelutalo Agens

Referenssi Tiistai 15.1.2019

<tavoite>

Luonteiltaan toissijaiset työtehtävät siirtyvät pääasiassa automaation pariin.

Yhteistyö Citruksen ja Agensin välillä alkoi 2016, kun digitaalinen lakipalvelutalo Agens halusi kehittää palveluprosessiaan sekä laajentaa verkkosivujensa palvelutarjontaa. 

Tavoitteena oli luoda älykäs palvelu, jossa asiakas saa käyttöönsä täydet lakimiespalvelut sopimuksien laatimiseen hänelle sopivana ajankohtana. Yksinkertaiset, ohjaavat kysymykset johdattavat asiakirjan valmistumista, oli kyseessä sitten yksityishenkilön, yrityksen tai yhdistyksen lakiasiointi. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus saada valmiita sopimuksia helposti. Samalla Agensin asiantuntijoiden työaikaa voidaan kohdentaa vaativimpiin työtehtäviin, kun luonteiltaan toissijaiset työtehtävät siirtyvät esivalmistelua sekä loppuhyväksyntää lukuunottamatta pääasiassa automaation pariin.

Jokaisessa sopimuksessa yhdistyy sekä lain vaatima juridinen prosessi että älykäs automaatio. 

<toteutus>

Jo kolmen kuukauden jälkeen Agensille toimitettiin perusvalmiuteen verkkokauppa, joka hyödyntää Sääntömoottori-innovaatiota. Älykkään Sääntömoottorin avulla jokainen sopimus räätälöityy asiakkaan täyttämien vastauksien kautta juuri sopivaksi. Jokaisessa sopimuksessa yhdistyy sekä lain vaatima juridinen prosessi että älykäs automaatio. Yksilöllistä ja vaatimustenmukaista. 

Agensilla on nyt käytössään työkalu, joka ohjaa toistuvat sekä samanluonteiset asiakasasioinnit ripeästi toivotun lopputuloksen pariin, ja vapauttaa samalla asiantuntijoiden aikaa muuhun erityisen vaativaan tekemiseen.

Asiakkaan näkökulmasta Agens tarjoaa nopean sekä edullisen palvelun, jossa asiakirjat sekä sopimukset ovat aina laadultaan erinomaisia sekä myös keskenään tasalaatuisia. Edes kellonaika tai oma fyysinen sijainti ei ole este äärimmäisen tärkeiden sopimuksien sekä asiakirjojen laatimiselle, sillä Agensin sopimuspalvelu toimii sujuvasti jopa älypuhelimella. 

Haluatko selvittää maksutta miten Sääntömoottori voi auttaa organisaatiotasi? 

Varaa ilmainen sparrailutapaaminen Service ja Business designereidemme kanssa.

 Tutustu Agensin palveluihin 

Kysy lisätietoa
Aikaa säästyy

Tehokasta työaikaa

Uusien sopimusten luontiaika putoaa yli 2 tunnista 15 minuuttiin ja dokumenttien hyväksymisaika putoaa 5 kertaa lyhyemmäksi.
Sopimus

40 % > 10 %

Yrityksen juridisia sopimuksia ja asiakirjoja hoitavien henkilöiden tähän käyttämä aika putoaa 40 %:sta jopa 10 %:iin.

Tehon takana Sääntömoottori

Agensin ytimessä on Citruksen Sääntömoottori, joka taipuu isojen kokonaisuuksien selkeyttämiseen ja monimutkaisiin asiointipolkuihin.

Agens.fi

Asiakirja muodostuu heti ja on varmasti juridisesti pätevä.