Full Stack -kehittäjä

Rekry Torstai 18.10.2018

Full Stack -kehittäjä, tuo monipuolinen osaamisesi meille!

Meillä olet mukana rakentamassa älykkäitä digitaalisia palveluita suomalaiseen arkeen. Työtämme ohjaa luova itsenäinen ajattelu ja vankka teknologiaosaaminen - katse tulevaisuudessa. Toimintamme perusta on luottamus. Saat tarpeesi mukaan tilaa toimia ja ajatella, mutta hommia tehdään porukalla.

Citruslaisena saat:

  • vastuullisen roolin, haastavat ja monipuoliset työtehtävät
  • erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi myös pitkällä tähtäimellä
  • ammattitaitoisen perehdyttäjän ja mukavat työkaverit
  • mahdollisuuden sopia joustavista työjärjestelyistä: etätyö ja liukuvat työajat
  • mahdollistamme aluksi myös osa-aikaisen työskentelyn oman tilanteesi mukaan
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Toivomme, että sinulla on...

vankkaa kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä moderneilla teknologioilla ja seuraat alan kehittymistä. Pidät erilaisten projektien itsenäisestä ohjaamisesta ja suunnittelemisesta, aina tietokannoista ja ympäristöistä lähtien arkkitehtuuriin ja front end -toteutukseen. Tekemisesi ytimessä on uudenlaisten digitaalisten palvelujen luominen.

Työskentelemme räätälöityjen asiakasprojektien parissa, mutta kehitämme myös tuotteistettuja SaaS-palveluita. Asiakkaidemme toimialojen kirjo tekee työstä monipuolista ja mielenkiintoista. 

Sinun näkemyksilläsi ja kokemuksellasi takaat parhaan lopputuloksen asiakkaidemme projekteihin. Haluamme kehittyä sisäisissä prosesseissamme, ja meillä pääsetkin luomaan ja kehittämään ohjelmistokehityksellemme uusia malleja ja vaikuttamaan siihen, miten Citruksella työskennellään.

Tiedämme, että tehtäväsi hoitaminen vaatii...

Olet kokenut kehitystyön ammattilainen ja pidät itsenäisestä työskentelystä kokeneessa tiimissä. Nautit siitä, että saat ottaa vastuun projektin teknisestä kokonaisuudesta ja sen toteutuksesta. Et myöskään vierasta teknisen tiimin koordinointia. Citruksella osallistut palveluiden ja niiden toteutuksen suunnitteluun yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi...

yllä mainitun lisäksi osaamista .NET-kehityksestä ja pilvipalveluista (esim. Azure, AWS), sekä taipumusta olla reilu ja mukava tyyppi, kuten me muutkin citruslaiset. 

Kiinnostuitko? 

Kysy lisää tai lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]
 

Kysy lisätietoa